Veilig en betrouwbaar AGF-vervoer met Van Straalen.

Van tuinder naar veiling met Transportbedrijf van Straalen.


Transportbedrijf van Straalen staat voor u klaar voor transport van talloze producten. Al sinds 1924 kunnen klanten bij ons terecht voor bloembollenvervoer, agrarisch vervoer of bloemen- en plantenvervoer. Door heel Nederland én Europa zorgen wij voor een veilig, betrouwbaar en professioneel vervoer van uw producten. Wij zorgen ervoor dat uw producten in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen.

Een van onze voornaamste werkzaamheden is AGF-vervoer (aardappelen, groente en fruit). Zo brengen wij bijvoorbeeld de producten van de tuinders rechtstreeks naar de veilingen in Nederland. Wilt u ook gebruikmaken van ons AGF-vervoer? Neem dan contact met ons op.

Weet precies waar u aan toe bent.

Wij werken met korte lijntjes, waardoor u direct antwoord krijgt op al uw vragen. Bij Transportbedrijf van Straalen weet u dus precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor (financiële) verrassingen te staan. Wij zijn zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag bereikbaar via 0228-561326. Ook kunt u het contactformulier invullen waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen voorzien van een antwoord.