Agrarisch Transportbedrijf van Straalen.

Veilig van A naar B met Transportbedrijf van Straalen.


Op zoek naar een agrarisch transportbedrijf? Dan bent u bij Transportbedrijf van Straalen aan het juiste adres. Wij zorgen onder andere voor de transport van alle goederen die van het land komen. Wortelen, aardappelen of broccoli; wij zorgen voor betrouwbaar transport van groenten en andere agrarische producten.

Bij Transportbedrijf van Straalen bent u verzekerd van jarenlange ervaring en professionele kennis. Wij zijn namelijk al sinds 1924 werkzaam als agrarisch transportbedrijf. Natuurlijk zijn wij sindsdien wel blijvend bezig om te moderniseren, waardoor wij onder andere over een modern en divers wagenpark beschikken. Dit is uitgerust met een voertuigvolgsysteem waarmee wij, én de klant, de lading 24/7 kunnen volgen.

Van Straalen: voor elk transport.

Als agrarisch transportbedrijf zijn agrarische goederen een van onze specialiteiten. Maar naast agrarisch transport kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor AGF, bloembollen-, planten en stukgoedvervoer. Wanneer u iets wilt vervoeren, vindt u in ons gewoon de betrouwbaarste transportpartner. Voor meer informatie over Transportbedrijf van Straalen kunt u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0228–561326.