Specialist in bloembollentransport.

Van kweker tot exporteur


Transportbedrijf van Straalen zorgt al jarenlang voor nationaal en internationaal transport. Wij helpen klanten met AGF-, agrarisch, bloemen- en plantenvervoer. Maar een van onze voornaamste werkzaamheden is bloembollentransport. Op een professionele wijze vervoeren wij bloembollen van bijvoorbeeld de kwekers naar de exporteurs.

Ons bloembollentransport beperkt zich hoofdzakelijk tot Nederland, maar natuurlijk kunnen wij u ook helpen met internationaal transport. Niet alleen binnen de Benelux, maar door heel Europa kunnen wij uw producten vervoeren. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw producten zijn? Neem dan contact met ons op.

Bij Transportbedrijf van Straalen staan de wensen van de klant centraal, vandaar dat wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Zo is het voor ons niet alleen mogelijk om binnen heel Europa te vervoeren; wij vervoeren ook elk soort opdracht, van groot tot klein. Al vanaf één pallet staan wij voor u klaar.

Heeft u vragen over het bloembollentransport van Van Straalen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 0228-561326. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan u graag te woord.