Koel- en vriestransport door Transportbedrijf van Straalen.

Geconditioneerd transport.


Wanneer u uw (gevoelige) producten wilt vervoeren, wilt u er wel van verzekerd zijn dat dit op een veilige en betrouwbare manier gebeurt. Bij Transportbedrijf van Straalen uit Hoogkarspel vindt u die zekerheid. Al jarenlang zorgen wij voor professioneel koel- en vriestransport door heel Nederland én Europa. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, bent u ervan verzekerd dat uw producten in uitstekende conditie naar de gewenste plaats en binnen de gewenste tijd vervoerd zullen worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van gevoelige producten, oftewel producten die een geconditioneerd transport nodig hebben. De temperatuur van de wagens wordt bijvoorbeeld geheel afgestemd op de producten, met een bereik van+25 graden tot aan -25 graden Celsius. Daarnaast bieden wij ook gespecialiseerd AGF- of bloembollenvervoer. Kortom, voor al uw producten kunt u bij Transportbedrijf van Straalen terecht.

Meer dan alleen koel- en vriestransport.

Naast de koel- en vriestransport is de (geconditioneerde) opslag van uw producten ook een mogelijkheid bij Transportbedrijf van Straalen in Hoogkarspel. Voor onbepaalde tijd kunnen wij hier uw producten opslaan alvorens ze worden vervoerd.

Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op. Vul daarvoor het contactformulier in of bel naar 0228-561326. Wij staan u graag te woord!